svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Pirmais bērnu un mantu tirdziņš Aizkrauklē noslēdzies

8.oktobrī biedrība „Vecāki Aizkrauklei” rīkoja pirmo Bērnu apģērbu un mantu tirdziņu Aizkrauklē.









Paldies gribam teikt visiem 14 tirgotājiem, jo tie veido šī pasākuma saturu. Tirdziņa laikā bija iespēja iegādāties gan jaunas, pašgatavotas un ļoti kvalitatīvas lietas, un arī lietotu apģērbu par simbolisku cenu, kurš konkrētā tirgotāja bērnam kļuvis par mazu.
Laikā, kamēr vecāki iepirkās, bērniem bija iespēja darboties, zīmējot. Paldies gribam teikt veikalam „Centrs”, kurš nodrošināja šo pasākumu ar zīmēšanas papīru un krītiņiem!
Aptaujājot tirgotājus, kuri jau regulāri izmanto iespējas piedalīties gadatirgos un šādos līdzīgos pasākumos citās pilsētās, kā liels bonuss tika minētas plašās telpas, kur ir vieta bērniem, kur izskrieties un tirgotāji nav cieši saspiesti. Par iespēju izmantot telpas paldies sakām IGA centram.
Daudzi tirgotāji vēlējās lielāku apmeklētāju skaitu. Reklāma par pasākuma norisi bija izvietota gan pilsētas autobusu pieturās, uz reklāmu stendiem, pie veikala „Beta”, kā arī pagastā, Skrīveros un Koknesē. Turklāt par tirdziņa norisi bija iespējams jau laicīgi uzzināt Aizkraukles pilsētas mājas lapā sadaļā Pasākumi novadā, kā arī tajā tika ievietos informatīvs raksts. Un, protams, nepārtraukta pasākuma reklamēšana bija biedrības blogā http://vecaki-aizkrauklei.blogspot.com/ un http://www.draugiem.lv/vecaki-aizkrauklei/.
Tādēļ turpmāk aicinām ikvienu aizkrauklieti izmantot šo iespēju, jo tie, kuri pasākumu apmeklēja, bija apmierināti ar iegādātajiem pirkumiem un teica, ka šādi tirdziņi noteikti jārīko arī turpmāk. Izvērtējot šāda pasākuma aktualitāti, ir plānots tos rīkot reizi ceturksnī.
Tā pat darbojās stūrītis DĀVINU, kurā ikviens bija aicināts atstāt bērnu apģērbu, aprūpes piederumus un mantas, cilvēkiem, kuriem tās varētu noderēt vairāk. Pamanījām, ka daži no tirdziņa apmeklētājiem šo iespēju arī izmantoja. Pāri palikušās lietas tiks nogādātas Aizkraukles novada Sociālajā dienestā.
Tāpat pasākuma laikā saņēmām jaunu biedru pieteikumus, kuri saredz iespējas pilnveidot savu bērnu ikdienu Aizkrauklē, padarīt to košāku, pilnvērtīgāku, drošāku un harmoniskāku!
Vēlreiz paldies ikvienam tirgotājam par izteiktajiem priekšlikumiem turpmāko pasākumu organizēšanā, apmeklētājam par atsaucību, IGA centram par sadarbību, veikalam „Centrs” par ziedotajiem zīmēšanas piederumiem, veikalam „Beta” un BJC par iespēju izvietot reklāmu, un Aizkraukles novada domei par  iespēju informēt iedzīvotājus ar mājas lapas www.aizkraukle.lv starpniecību!

Biedrība „Vecāki Aizkrauklei”

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru