piektdiena, 2013. gada 1. februāris

Aizkraukles 2012.gada mazulis



Priecājoties par kuplo jaundzimušo skaitu pagājušajā gadā, Aizkraukles novada pašvaldība  26.janvārī sveica 2012.gadā dzimušos mazuļus un viņu vecākus.
No 73 ielūgtajiem bija ieradušies vairāk kā puse šo svētku gaviļnieki, kuriem bija iespēja ieraudzīt vienam otru, saņemt pozitīvas emocijas un apsveikuma vārdus no Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja L. Līduma kunga.
Jaundzimušo bērniņu ģimenes saņēma dāvanu – kastīti ar iegravētu Aizkraukles ģerboni  un uzrakstu -  Aizkraukles 2012.gada mazulis, kur glabāt bērniņa pirmās un vecākiem tik nozīmīgas piemiņas lietas.  Turklāt šajās kastītēs jau bija simboliska dāvaniņa no Dienas centra „Pīlādzes” rokdarbnieču grupas – adīti zābaciņi.
Biedrība „Vecāki Aizkrauklei” bija šī pasākuma iniciatori, un redzot iepriecinātos un pagodinātos jaunos vecākus un viņu mazos lolojumus, ir skaidrs, ka šī tradīcija viennozīmīgi ir svarīga mūsu novada iedzīvotājiem. Jāprot priecāties par labiem notikumiem, jāspēj novērtēt katra jauna cilvēciņa ienākšana šajā pasaulē kā liels dārgums. Paldies mūsu pašvaldībai, kura ideju atbalstīja un ar lielu degsmi strādāja pie tās īstenošanas.
Tiem, kuri pasākumu dažādu iemeslu dēļ nevarēja apmeklēt, paredzētās dāvaniņas var saņemt Aizkraukles novada Domes kancelejā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru